Menjador

L’Escola disposa de servei de menjador, organitzat en torns, que funciona en horari de 13.00 a 15.00 h.
Aquest servei està atès per educadors, monitors i mestres de l’escola.
Es considera un espai educatiu, no només pel que fa a l’adquisició d’hàbits alimentaris, sinó també com àmbit afavoridor de les relacions socials dels alumnes en l’espai d’esbarjo. Temps d’un valor important per treballar la personalitat, els valors i els models d’identificació, objectiu molt important en l’educació per la vida i per l’autonomia personal i social. En aquest espai d’esbarjo es proposen activitats d’interacció entre l’alumnat, com jocs de taula, sortides al Parc del Guinardó, música variada o jocs motrius sempre respectant els “tempos” i especificitats de cada alumne per tal d’ajudar-los a poder gestionar el seu propi temps lliure i la interacció entre companys/es.
Quan plou es busquen alternatives d’esbarjo dins les aules de l’escola com pel·licules, jocs de taula o taller de dibuix.

 

Important!
Per demanar menús especials o règims cal trucar a Secretaria abans de les 9:30h. I per cancel·lar o sol·licitar el servei del menjador de manera puntual cal avisar abans de les 14:00h del dia anterior.

Càtering

L’empresa Menjadors Col·lectius S.A. s’encarrega de subministrar el càtering cada dia a la nostra escola.
Els menús són elaborats per una dietista perquè siguin equilibrats i adaptats a les necessitats dels nostres alumnes en funció de la seva edat.
Elaboren tres tipus de menús segons l’estació de l’any: tardor, hivern i primavera, per aprofitar els productes de temporada que es poden trobar al mercat. I realitzen una rotació de 4 setmanes en cadascuna de les temporades per oferir major varietat.

Menjadors Col·lectius S.A. també elabora menús personalitzats pels infants que en la seva dieta no poden ingerir certs aliments, sota diagnòstic del metge especialista.

Equip de monitors/es
Núria Prósper

Monitora 1r torn

Jose Estrada

Monitor 2n torn

Jordi Aisa

Monitor 3r torn

Mireia Garcia-Villaraco

Monitora 2n torn

Sílvia Serrano

Monitora 1r torn

Sebas Vera

Monitor 1r torn