El primer grup de secundària fa la seva compartida amb l'escola CEIP Pit-Roig. El segon grup de primària fa la seva compartida amb l'escola CEIP Àngels Garriga

La Cantània a l'Auditori: Des del curs,2010-11, durant l’activitat compartida de música amb l’escola Pit - Roig, s'ha fet la  Cantània l’Auditori de Barcelona Podeu veure l'àlbum de fotos.

hort21
C/ Montserrat de Casanovas 44, 08032 BARCELONA | T 93 420 79 05 / 93 420 79 06 | escolarel@xtec.cat CIF: F-08449308
base
Cooperativa d'Alumnes Pinisan: La cooperativa, explica i mostra la seva feina a Youtube, podeu clicar a l'adreça.   2n. Premi a la Millor Iniciativa en la Categoria de Gestió Democràtica que atorga La Confederació.
El tercer grup de secundària Comença els seus primers inicis en formació laboral, abans de passar al P. F..I. Porten un diari de classe i el blog dels alumnes. Bar Pastisseria de Fruites podeu veure les fotos.
Smart Hort: Un programa informàtic per controlar l'hort escolar per ordinador i per internet. Video de Bcn.cat. Projecte premiat al IV concurs de bones practiques TIC del consorci d’educació de Barcelona. Informació del premi.  L'Escola Rel al Mobile World Congress.
Article: Projecte compartit entre la nostra escola i el centre d'educació especial CAEEP de Xile. El Periódico
Vídeos: Banc d'Aliments, Etiquetes, Autobus 39 i FlasmobRel. veure.
Els grups de secundària s'organitzen en crèdits i tallers, interclasses i rotatius. Treballen en el blog de 1r de secundària i en el "blog de 2n de secundària" que organitzen amb els seus temes preferits.Participen en el projecte de treball medi - ambiental Escoles Sostenibles de l'Ajuntament de Barcelona. Porten un hort urbà i participen en el projecte de l'Audiència Pública.
secundaria1
prepqpi1
Secundària
boton1