Compartides

L’Escola Rel manté vigent el seu compromís amb l’escolaritat compartida com a via per a potenciar les pràctiques inclusives d’alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu.

Les escolaritats compartides ja són una pràctica consolidada i valorada positivament per tots els professionals que hi intervenen pels beneficis que proporciona als alumnes tant de les escoles ordinàries com de l’escola especial. Tanmateix serveix per establir ponts de col·laboració entre els mestres dels diferents centres, que esdevenen una eina de formació i enriquiment a nivell professional.

L’escolaritat compartida ajuda a la normalització i enriqueix de manera significativa la pràctica docent. L’intercanvi d’experiències i metodologies resulten del tot positives tant pels alumnes de l’escola ordinària com pels alumnes que, per les seves necessitats específiques, requereixen actualment de centres especialitzats.

Ja fa molts anys que atenem alumnes en la modalitat d’escolaritat compartida individual i  treballem a nivell grupal amb CEIP’s de la nostra zona. Els projectes de compartida grupal es realitzen amb els CEIP’s:

Escola Rel – CEIP Pit Roig

Escola Rel – CEIP Àngels Garriga

Escola Rel – Font d’en Fargas

Activitat compartida amb l’Escola del Mar