Carnaval 2017 : Divendres 24 de febrer. Va venir el Carnestoltes, es va fer la gran desfilada de disfresses, jocs i tallers. Podeu veure les fotos aquí i als diferents blogs de les classes.
Blues de l'autobus 39: Alumnes de l'Escola Mare de Déu de Montserrat i de l'Escola Rel canten dins l'autobus que els porta cada dia a escola. més informació.

Colònies:

Ja es poden veure les fotos als blogs de les classes. Les del viatge de fi de curs del P.F.I també.

Festa de Sant Jordi 2015:

El dijous 23 d'abril, aquest any els Jocs Florals els dediquem a diferents pares de la nostra escola, autors de publicacions. Podeu veure les fotos

Festa de la Primavera 2015

El divendres dia 27 de març vam fer la festa de la primavera a l'escola. Vam preparar el dinar, la decoració sobre els àpats de fa 100 anys, i vam menjar la Mona... àlbum de fotos.

Carnaval 2015
Aquest any dedicat a les diferents tribus urbanes. Va venir el Rei Carnestoltes, va fer el seu pregó i ens va deixar els manaments per a la setmana. La festa es va fer el divendres 13 de febrer. Les comparses es van disfressar segons la proposta. Podeu veure les fotos aquí i als blogs de les classes.
Special Olímpics Barcelona - Calella 2014: Medalla d'or per l'equip de bàsquet de l'Escola Rel Encert i medalla de bronze de natació per a la Núria D. Adreça
CURS 2014 - 15
arab
Festa de Carnaval: El dijous 31 de gener va venir el Rei Carnestoltes, va fer el seu pregó i ens va deixar els manaments per a la setmana. La festa es va fer el divendres 8 de febrer. Les comparses es van disfressar seguint el tema dels oficis..
Carnaval 2012
Aquest any dedicat als contes tradicionals. La Caputxeta... , Els Tres Porquets..., Blancaneus i els Set Nans..., Les Set Cabretes i el Llop..., Aladí... i d'altres. Podeu mirar les fotos a l'àlbum

Els grups Cicle Inicial i Cicle Mitjà de primària els dies 5, 6 i 7 de març del 2012, han fet les seves colònies a Can Vilalta, a Moià. Una proposta d' Escola de Cel. Ja podeu veure l'àlbum de fotos .

Cicle Superior i 1r de Secundària, els dies 6,7 i 8 de juny del 2012 han fet les seves colònies a la Vall de Núria, amb activitats de muntanya. àlbum de fotos.

Colònies 2011: Els grups de primària els dies 1, 2 i 3 de juny del 2011, faran les seves colònies a Mas Gorgoll, a Palamós . Una proposta d' Escola de Mar. Acompanyats d'Eix Estels .Podeu veure l'àlbum de fotos
Concert : “Les 8 Fonts d’Horta Guinardó”  el dissabte 5 de juny a les 19 h a l’auditori del col·legi Sant Joan Bosco (Salesians d’Horta) Pg. de la Vall d’Hebron, 258  A càrrec de: CEIP Estel-Guinardó, CEIP Heura, CEIP Pau Casals, CEIP Pit-Roig, Escola Rel, Notes.Cat: secció infantil del Grup Coral Horta, JOHG: Jove Orquestra d’Horta-Guinardó, Escola de música Virginia Blanch i :UT Centre d’Estudis Musicals.
CURS 2009 - 10

Bar de l'Amazònia.

Dijous 29 d'abril i al llarg del matí el grup de la classe de la Dolors va fer el seu bar.

musical
Gran Músical "Próxima Estación" Diumenge 25 d’abril a les 15'30h. organitzat per l’esplai  Martí Codolar i en el que participen alumnes de l’Escola Rel. Lloc : teatre del col·legi Sant Joan Bosc, al costat de la sortida del metro Mundet   Invitacions  gratuïtes al mateix esplai.
encert
1ª Jornada Esportiva d’ENCERT. El diumenge 25 d'Abril  al pavelló de la Trinitat Vella, des de les 9:00 h. fins les 17:00 h. Amb la participació d'alumnes de l'Escola Rel en les diferents activitats i en el dinar multitudinari. Entrada lliure.  Més informació al blog de l’AMPA
NOTÍCIES ANTERIORS
El passat 18 de març, es va celebrar a l’Escola Rel El Seminari d’Escoles d’Educació Especial de l’Agenda 21. Les escoles participants vam conèixer  el nostre centre, el treball que es fa a Rel sobre el reciclatge i es va treballar segons els punts de l’ordre del dia previstos.
Les escoles cooperatives de Catalunya: Escola  Rel, Ginebró, Institució Montserrat, Solc, Sant Gervasi, Institució Balmes, Gravi, Escola Moragas i Escola Sant Jordi, a més a més de Isabel Olive de l'EAP d'Horta Guinardó; Van visitar diferents escoles cooperatives valencianes: Escuela 2, Escola Gavina, Juan Comenius,. Florida Centre de Formació i Nostra Escola Comarcal. Podeu veure un recull a La Comarcal
C/ Montserrat de Casanovas 44, 08032 BARCELONA | T 93 420 79 05 / 93 420 79 06 | escolarel@xtec.cat CIF: F-08449308
base

Jocs Florals 2012:

Aquest curs dedicats a Teresa Pàmies, escriptora catalana compromesa social i políticament amb l'època que li va tocar viure. El 23 d'abril a les 15h. s'han lliurat els premis dels guanyadors. A més a més, s'ha fet un homenatge a l'equip de bàsquet de Rel, campions de Catalunya i la seva entrenadora, la Núria Prosper. Podeu veure les fotos.

Festa de la Primavera 2011 : El divendres dia 15 d'abril vam fer la festa de la primavera a l'escola. El dia anterior es va fer un apadrinament de plantes. Vam preparar el dinar, la decoració i vam menjar la Mona... àlbum de fotos

El 15 de febrer del 2011, van fer el seu bar els grups de primer i segon de secundària podeu veure l'àlbum i el del curs anterior està a: l'àlbum.
jocs florals
joan margarit

Sant Jordi, Jocs Florals 09 .... veure l'àlbum

Vam convidar al Joan Margarit a visitar la nostra escola. veure l'àlbum

amazonia
andreu galan

Jocs Florals 2010: Ja hem celebrat la Diada de Sant Jordi i els Jocs Florals, per a més informació sobre les activitats mireu la pàgina de les festes, en el menú d'Activitats.

Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya (FCEC) L’entrega de premis dels jocs florals es fa a l’Escola Solc el dia 27 de maig a les 18 h.

El dimecres 7 abril, Recital de Poesia  a les 10h.amb el poeta  Andreu Galan.i Martí, podeu mirar l'àlbum de la visita.

Xerrada sobre les Incapacitacions i tuteles El proper dissabte dia 15 de Maig a les 11 h. Més informació al blog de l'AMPA
Bar Pastisseria "Xocolat Exprés" Organitzat pel segon grup de primària s'ha fet el dijous 20 de maig amb postres cuinats pels alumnes. Es poden veure les fotos.
pastis

Sopar CLUB BLUES REL El divendres 18 de juny a les 21 h. Vam gaudir d' una autèntica nit de blues.... amb uns convidats especials que de ben segur ens vam deixarar bocabadats. Mireu el Blog de l'AMPA .

Festa de Fi de Curs el dissabte 19 de juny a les 11 h. actuacions dels alumnes de l'escola, al voltant del nostre planeta i els quatre elements.
Bar Zoo: Els alumnes de primer de primaria faran el seu bar el dia 9 de juny. podeu mirar el bloc de la classe del Xavi .

Sortida de la Tardor 2009-10 veure l'àlbum

Per tal de treballar la tardor, a les classes es vam reproduir quadres d'autors famosos, els alumnes van portar coses de casa.. i a més a més vam fer una sortida al Parc del Turó de la Peira.
tardor
CURS 2010 - 11
Jubilació de la Sra. Carmen. Després de 20 anys amb nosaltres fent la neteja i atenent a la cuina de l’escola, la Sra. Carmen s’ha jubilat, el 30 de setembre ens vam acomiadar. Tots la trobarem molt a faltar. Vam fer algunes fotos.

Bar del P.Q.P.I.

El passat 19 d'octubre del 2010, els nois del PQPI vam fer el bar " Districte VII " podeu veure les fotos

Festa de la Tardor 09-10 Els alumnes de secundària, van preparar el mercat de "Les Puces". veure l'album.

puces

Festa de Nadal 09-10 Com cada any, els nostres alumnes han fet amb molta il·lusió les seves representacions de Nadal a la sala d'actes de l'ajuntament del districte..veure l'àlbum

nadal

Carnaval  2010 I un altre any que el Carnestoltes ha arribat ...  Ens ha portat festa, gresca, i moltes disfresses fetes amb molta creativitat.... A la festa es van fer desfilades, jocs, xocolatada.... Els nois del P.Q.P.I. van fer de jurat i evidentment tots els grups van guanyar el seu premi. veure l'àlbum

carnaval

Festa de la Primavera 2010

Aquest any ha estat dedicada als anys 60. A les classes es va buscar informació al respecte (notícies, música, moviments culturals...)  i el passat dimecres cada grup la va presentar a la resta de l’escola. El divendres 26 de març, vam celebrar la festa de la primavera, en inter-grups vam prepara el menjar i es va organitzar el pati per poder dinar tots plegats abans d’anar-nos de vacances. veure l'àlbum

Colònies de la Primera Etapa Maig 2010:

Els tres grups de primària els dies 12, 13 i 14 de maig, han estat de colònies a Mas Banyeres, a Centelles. Una proposta d'Escola de Natura. Acompanyats d'Eix Estels .

Les activitats han estat al voltant de la granja i el bosc, amb fades, bruixes, un esquirol peculiar i molts animals de granja. Ja es pot veure l'àlbum de fotos.

Colònies de laSegona Etapa:

Els tres grups de secundària, els dies 17, 18 i 19 de maig van anar a la casa Els Estanys, a Capmany a l'Alt Ampordà.

Els Nois del P.Q.P.I. :Van fer el seu viatge de fi de curs a València, els dies del 1 al 4 de juny del 2010. Van visitar el casc antic de la ciutat, el port, la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Parc Natural de l’Albufera i el Museu del Ninot. Podeu veure l'àlbum de fotos.

Plàstica C. Mitjà: . Klimt . Picasso . Pintura Naif

Jocs Florals 2011: Es van treballar textos al voltant del mar. Els premis es van donar el divendres 29 d'abril. Podeu mirar la pàgina de les festes. . L'acte de lliurament de guardons dels Jocs Florals de la Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya: el dijous 26 de maig a les 18 h. a l'Escola Institució Montserrat c/ Cros 6-8 08014 - Barcelona. 
Festa Esportiva d' ENCERT :El dissabte 7 de maig a les 10h. al Complex Exportiu Municipal Trinitat Vella C/ Via Barcino 84-86. Amb la participació de l'A.M.P.A. de l'Escola Rel . programa. Els nostres alumnes van sortir al diari de La Vanguardia.

Fundació Serra i Santamans: Un cop més, volem agrair a la Fundació Serra i Santamans l’ajut que ens ha donat per fer millores en el gimnàs de l’Escola.
L’ajut d’aquest any l’hem destinat a pintar i solucionar les humitats i canviar les finestres del gimnàs i de les classes de l’escola.

Barcelona World Race Aquest curs el gran projecte educatiu del Cicle Superior és el de Barcelona Word Race. El vaixell que segueixen en la cursa al voltant del món, sense escales, es diu Renault Z.E. ... Al voltant de la cursa es desenvolupa un programa educatiu força interessant.
Festa de Nadal curs 2010-11: El 17 de desembre vam fer la sortida a Santa Llúcia i a la Casa dels Entremesos. dia 22 després de l'Amic Invisible i de fer cagar el Tió, gran festival de Nadal de l'Escola Rel a la Fundació Temps i Compromis a les 11h. del matí, al C/ Trèvol, 9-19, 08032 Barcelona. A les 12,30 "Caves i Torrons a l'Escola Rel.
En el concurs de cartells "Océano Vivo, Planeta Vivo" un dels cartells guaynadors és de la classe de Cicle Superior de Primària de Rel i acompanyarà als regatistes Pachi Rivero i Antonio Piris al voltant del món. .Podeu entrar al nou Blog del Cicle Superior
sortida
veure l'àlbum
oscar
veure l'àlbum
Carnaval 2011
Aquest any dedicat al cinema, “El Mag d’Oz”, “Els 8 Magnífics”, “Piratas del Caribe”, “Avatar”, “El Padrino” i “Crepúsculo” i un jurat digne dels Oscars. Podeu mirar les fotos a l'àlbum

Jocs Florals 2011: S'han treballat textos del mar. Els premis s'han lliurat el 29 d'abril. Els alumnes del P.Q.P.I. van posar una paradeta de llibretes i punts de llibres . àlbum de fotos.

CURS 2012 - 13
vilalta

 

 

 

Crédit de Fotografia: Mostra fotogràfica al Casal de Font d'en Fargues,del 18 al 21 de desembre. El crédit de fotografia de 1r i 2n de secundària mostren els seus treballs que podeu gaudir aquí.
Tiki Taka: Nou blog de l'equip de futbol sala de Rel, per mirar les novetats.
Tiki Taka
Festa de la Primavera 2012: El divendres dia 30 de març vam fer la festa de la primavera a l'escola. Dedicada a la Primavera Àrab i als drets humans. Vam preparar el dinar, la decoració i vam menjar la Mona... àlbum de fotos. Al blog de la classe del Xavi teniu més fotos.
El Bar a la muntanya: El dimecres 28 de maçr els alumnes de la classe de la Dolors ens vam convidar a un picnic a la muntanya amb un llop molt ferotge...

Cooperativa d'Alumnes Pinisan:

S'ha creat la primera cooperativa d'alumnes de l'Escola Rel, es diu Cooperativa Pinisan i gestionen la seva botiga de berenars. Inauguració.

apadrinament

Cooperativa d'Alumnes Pinisan:

La cooperativa d'alumnes de l'Escola Rel, va a Madrid per participar al " III Encuentro de Cooperativas Escolares ". La Unión Española de Cooperativas de Enseñanza - UECoE, promociona el “III Premio Rochdale a la cultura emprendedora en la escuela”. Dos representants de Pinisan expliquen la seva cooperativa a la resta de participants. Programa i Premi Rochdale.

CURS 2013 - 14
Colònies primària 2014: Ja es poden veure les fotos. i del PQPI a València
Festa de fi de curs 2014. ja es poden veure aquí.

Festa de la Tardor 2013-14

El Mercat de la Tardor: Pper la festa de la Tardor, es va fer el mercat de segona mà. Gràcies per la col·laboració de totes les famílies -podeu mirar les fotos al blog del Pre-PQPI i a l'àlbum de l'Escola

Festa de la Tardor 2014-15: Dimecres 29 d'0ctubre vam anar al castell de Montjuïc tota l`escola menys la classe del PFI A l'arribar vam fer dos grups: primaria i secundària.  Vam visitar el castell i després vam anar a dinar a un parc. Podeu veure fotos al blogs de C. Mitjà , C. Superior i al de 1r de Secundària.
CURS 2016 - 17
Festa de Nadal 2016-17: Dijous 22 de desembre al Casal de Font d’en Fargues.C/ Pedrell, 67-69, 08032 Barcelona, a les 11:00 h. del matí actuació dels diferents grups de l'escola. Després de la festa, brindis de Nadal organitzat pels alumnes del P.F. I. a l’Escola Rel .
Festa de la Pau:2017:Dilluns 30 de gener.  “Moltes cultures, una humanitat”. Zigmunt Bauman. Homenatge als refugiats que travessen la Mediterrània. Amb vaixells penjats als arbres i la reixa de l'entrada. Altres escoles del barri s'afegeixen a la proposta. A les classes es treballa la pau i la no violència. fotos